Even voorstellen...

Onze reis is begonnen: een zoektocht naar een andere manier van werken, het delen van onze visie en een positie verkrijgen voor een nieuwe onderneming. 

Sil en Han Schippers zijn de initiatiefnemers van PURE advies, training en strategie. Met als doel de dialoog aangaan, het ondersteunen van zelfstandige retailondernemers. Het verzorgen van advies, trainingen en strategie op maat. 

Sil heeft 40 jaar ervaring in de optiekbranche, waarvan 23 jaar als zelfstandig ondernemer. Vanuit deze optiek kent Sil alle aspecten die te maken hebben met het organiseren van een soepel lopende bedrijfsorganisatie. 

Han is partner van Sil en medeondernemer. Han is de specialist op gebied van administratie, verkoop, het creëren en bewaken van een goede werkomgeving. Werknemers motiveren, ondersteunen en uitdagen. 

Bij PURE advies, training en strategie staat de mens in de organisatie centraal. Mensen vormen de basis voor elke organisatie. Een goed geoliede organisatie waarin iedereen weet wat er verwacht wordt is altijd succesvoller. Het werken in een gezonde organisatie zorgt voor enthousiasme en werkplezier. 

Hoe werken we?

We zoeken naar succesvolle oplossingen voor problemen, behoeften en dromen van ondernemers en medewerkers. PURE biedt hiervoor advies, training, en ondersteuning om kwaliteit te borgen op lange termijn. We baseren dit op learning by doing en structurele herhaling door de deelnemers.

Uitgangspunt is commitment en betrokkenheid, respect en vertrouwen, plezier en uitblinken in het werk. We willen de ziel van de organisatie uitdragen; visie en missie, de basisgedachte van de organisatie, die moet iedereen begrijpen. Met als rode draad effectieve communicatie. We bieden daarnaast samenwerking aan met externe organisaties voor nog meer expertise. 

Wij geloven niet in één toepassing voor elk bedrijf. Simpelweg omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is