Nieuwe avonturen

Onze reis is begonnen: een zoektocht naar een andere manier van werken, het delen van onze visie en een positie verkrijgen voor een nieuwe onderneming. 

Oktober 2018 hebben ik (Sil) en Han onze goed florerende zaak Schippers Optiek overgedragen aan een familiebedrijf. Na 40 jaar werkzaam in de optiekbranche, hebben wij besloten om met onze levenservaring nieuwe uitdagingen aan te gaan. De wereld verkennen, vrijheid ervaren en toch iets betekenen voor anderen met de kennis en ervaring die we hebben opgedaan. 

Na de overdracht startte ik met de uitwerking van een idee dat al jaren mijn interesse had. Onafhankelijk iets betekenen voor mensen die belangstelling hebben om kennis te delen, de dialoog aan te gaan, te zoeken naar andere wegen om een bedrijf naar een hoger level te brengen. 

Wij richten ons op een stevige klantenrelatie met een langetermijnvisie 

Begin 2019 richtten we PURE definitief op. Onze drive is om, in een wereld waarin het bereiken van consumenten moeilijker is geworden dan ooit, te zoeken naar mogelijkheden om op een transparante, oprechte en authentieke manier vertrouwen te creëren. In een tijd waarin alles draait om volume, lage prijzen en minimaliseren van kosten, gaan wij juist opzoek naar loyaliteit door vertrouwen, kwaliteit en beleving.”