Unity, Team ‘Power en love’

Passion : Passie, liefde voor je vak

Unity : Team, eenheid

Respect : Vertrouwen

Excellence : Balans, hoge kwaliteit

PURE-Menselijk staat voor een duidelijke visie en missie. Kijken we naar de U van Unity, dan moet ik denken aan een inspirerend boek dat ik heb gelezen. ‘De Corporate Tribe’ (De Bedrijfsstam). Geschreven door Danielle Braun en Jitske Kramer. Beiden corporate antropologen. In dit boek word je meegenomen op een reis langs verre vreemde volkeren met allemaal hun eigen cultuur, werkwijze, leiderschap en oplossingen. Jitske Kramer projecteert dit op het bedrijfsleven en constateert dat er al veel is ontdekt. Het is inspirerend, om vervolgens met deze inzichten en een andere vernieuwende blik te kijken naar je eigen organisatie. 'De Corporate Tribe' is een boek voor veranderaars. Die voeding zoeken voor leiderschap en innovatie in een nieuwe tijd. Ondernemers die anders willen organiseren. Unity staat voor mij als ‘eenheid van een team’. De dynamiek, de rangorde, de gedragspatronen, rituelen en onderlinge relaties van mensen staan als basis voor een succesvolle organisatie.

Unity is ‘De Corporate Tribe’, een familie waar je toe behoort en waar je van houdt. Dynamiek, passie voor je vak en je werk. ‘I love my job’. Een goed geoliede organisatie met magisch leiderschap (Power en love) wat zorgt voor duidelijkheid en structuur waar iedereen weet wat er verwacht wordt, zal altijd succesvoller zijn. Het werken in een gezonde organisatie zorgt voor enthousiasme, werkplezier en resultaat.

Op deze manier van werken kunnen medewerkers de klant in de watten leggen. Begripvol de wensen en behoeften van de klant invullen. Zorgen dat ze ambassadeur wordt en loyaal zijn aan het bedrijf. Een kroon op het werk van het team waarin ieder zijn eigen bijdrage heeft geleverd.

In de complexe samenleving, veranderende markt en een nieuwe generatie werken wij van PURE met deze visie in ons advies, trainingen en strategie.